Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Valjet MAHMUTLLARI

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Ky prodhim është në këto vlera 200 kg qershi, 200 kg fasule, 500 kg patate në vit.

Ferma Valjet MAHMUTLLARI Ferma Valjet MAHMUTLLARI Ferma Valjet MAHMUTLLARI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Kavaje

Ky lloj produkti përdoret për konsum te përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në guzhinë.

Patate
Patate 45 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5