Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arefi BEKTASHA

Puna në fermë kryhet nga familja e cila është shumë e përkushtuar për cilësinë e prodhimit, pasi një produkt cilësor e bën më të prekshëm tregun. Prodhimet e fermës tregëtohen por një pjesë shkon për konsum familjar. Ferma shet 6 krere keca dhe 300 kg lule ciani.

Ferma Arefi BEKTASHA Ferma Arefi BEKTASHA
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 6.000 Lekë/krerë

6 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta keca jane te rritur ne natyre dhe kane mish te shijshem. Jane te kerkuar ne tregun vendas.

Lule Kine
Lule Kine 120 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Ciani

Kjo lloj lule eshte shume e kerkuar ne tregun vendas dhe të huaj. Sherben per kurimin e disa lloj semundjeve.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5