Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Marinel MULLOLLI

Prej mëse 20 vitesh familja e Z Marinel merret me kultivimin e mollës dhe bimëve prashitëse, si fasule patate etj.

Toka plehërohet me pleh organik dhe kimik si plehërim plotësues, pjesa më e madhe e prodhimit tregëtohet, por një pjesë përdoret për të plotësuar nevojat e familjes.

Ferma Marinel MULLOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë cilësor dhe dietik, prodhuar në mënyrë natyrale pa stimulues.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet i pasur me vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe normalizon peshën trupore.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Frut i pastër dhe uniform, plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistent në kohë.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Varietet me rendiment të lartë. fasulet janë shumë të shëndetshme dhe me përmbajtje të lartë të proteinave dhe karbohidrateve shumë të nevojshme për trupin e njeriut.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5