Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Selami PAJO

Ne fermë do të gjejmë mollë Starkingë, Hajdare edhe Gold edhe fasule Trenare, në një sipërfaqe prej 1.6 ha ferma prodhon për të tregëtuar por edhe për të plotësuar nevojat e sajë me prodhime bujqësore.

Përdor plehun organik si plehërim bazë dhe atë kimik si plehërim plotësues.

Ferma Selami PAJO
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një varietet shumë cilësor dhe i pasur me karbohidrate dhe proteina.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë rezistent dhe uniform, ruhet në kushte frigoriferike dhe në magazinë.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut shumë cilësor dhe i shëndetshëm, përmbanë sasi të mëdha karbohidratesh dhe proteinash.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e prodhuar në mënyrë natyrale, e kultivuar me pleh organik dhe e vaditur mbi 5 herë, zien shpejt dhe është shumë e shijshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5