Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nazmi XHAHOLLI

Mollët në këtë fermë kultivohen prej 20 vitesh, për cdo vit ferma merr prodhime cilësore dhe shumë të shëndetshme, Plehërimi bazë është plehu organik.

Puna në fermë kryhet nga familja e cila kujdeset që i gjithë procesi i prodhimit.të shkojë shumë mirë dhe cilësia e prodhimit të jetë shumë e mirë.

Ferma Nazmi XHAHOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë e shijshme dhe uniforme. Mund të ruhet në frigorifer ose në ambjente të thata për një kohë të gjatë.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë e shijshme dhe uniforme. Mund të ruhet në frigorifer ose në ambjente të thata për një kohë të gjatë.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut shumë cilësor dhe i shëndetshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5