Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Fermë Kujtim MANKOLLI

Ferma kultivon mollë Gold, Starkingë. Pemtoret janë plehëruar me pleh organik dhe pleh të gjelbër, gjithashtu pemtoret janë mbajtur të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Fermë Kujtim MANKOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollët janë plehëruar me pleh organik dhe janë trajtuar me preparate për ti mbrojtur nga sëmundjet.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollët janë plehëruar me pleh organik dhe janë trajtuar me preparate për ti mbrojtur nga sëmundjet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5