Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Luan AGOLLI

Ferma ka një sipërfaqe prej 1 ha në të cilën kultivon mollë Muco Hajdare, gjithashtu ferma kultivon edhe kultura të tjera,me të cilat plotëson nevojat e sajë me produkte .Përdor pleh organik edhe kimik, ka siguruar vaditje edhe trajtim me pesticide për pemtoren.

Ferma Luan AGOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

40,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Lëngu i mollës përmbanë vlera të larta ushqyese, edhe kurative është i shëndetshë, kvshillohet të përdoret nga personat që vuajnë nga mbipesha edhe diabeti.

Mollë
Mollë 3.000 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Muco

Mollë shumë cilësore dhe me vlera ushqyese edhe dietike, ka lëkurë të fortë, ngjyrë të kuqe, dhe ka aromë e cila ndjehet gjatë gjithë kohës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5