Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Urim KAMOLLI

Kjo ferme eshte teper e perkushtuar ne bujqesi dhe ne blegtori. Ajo shet gjate vitit një vic në vit, 100 kg raki kumbulle, 500 kg miser vendi. Ne kete ferme punojne dy antarë te familjes.

Ferma Urim KAMOLLI Ferma Urim KAMOLLI Ferma Urim KAMOLLI
Adresa Fshati Omcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren me jonxhe, misër, grurë dhe bimë të tjera foragjere.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo raki eshte 20 gradë, e prodhuar nga kumbullat e egra dhe eshte shume e kerkuar ne tregun vendas.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky varietet misri ka rendiment te larte prodhimi dhe ka vlera te larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5