Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zmajl HAKLAJ

Ferma e Z. Zmajl Haklaj është e mirëmbajtur dhe ka prodhime nga më të ndryshmet. Ka një rrethim mjaft të këndshëm dhe e veçanta është se aty mund të gjesh edhe rosa, të cilat janë një lloj shpendi mjaft i veçantë. Ndër prodhimet kryesore mund të përmendim vezët, arrat, mollat. Gjithashtu familjarët rrisin viça për shitje, por edhe bagëti të tjera për qumësht dhe prodhime blegtorale.

Ferma Zmajl HAKLAJ
Adresa Haklaj, poshtë ish çerdhes, Kërrnajë
Bajram Curri

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 80 Lekë/kg

50 kg në 1 muaj

Varieteti: Jeshile

Mollë të shijshme, me një shije të përkryer. Të ëmbla dhe me permasa të kënaqshme. Shija e tyre dhe aroma duket sikur të fton që ti hash njëra pas tjetrës.

Arra
Arra 350 Lekë/kg

100 kg në 1 muaj

Varieteti: Vendi

Këto arra janë me përmasa dhe shije të mirë. Cilësia e tyre duket që në momentin që janë në pemë duke u rritur.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5