Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kleant MULLA

Ferma ka një sipërfaqe prej 2 ha në të cilën kultivon mollë Hajdare, Gold gjithashtu kultivon edhe patate. Toka përdor plehun organik si plehërim bazë dhe çdo 3 vite fermeri bën një ndërhyrje me pleh organik të dekompozuar. Pemtoret janë të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Ferma Kleant MULLA
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në vende të thata pa lagështirë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Variet shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese dhe kurative. Ndihmon në uljen e kolesterolit, përmirëson aparatin tretës, përdoret për dieta të ndryshme.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e shijshme dhe e rritur në mënyrë natyrale, e plehëruar me pleh kimik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5