Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dashamir SHTUPA

Tek kjo ferme do te gjejme produkte bio te zones, qe jane te rritura ne menyre natyrale dhe pa nderhyrje me pesticide. Kjo ferme shet 500 kg qershi vendi, 100 kg arra, 100 litra raki kumbulle, e cila prodhohet ne menyre artizanale dhe eshte teper e kerkuar nga tregu vendas.

Ferma Dashamir SHTUPA Ferma Dashamir SHTUPA Ferma Dashamir SHTUPA
Adresa Fshati Homcan
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurter

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko.

Raki kumbulle
Raki kumbulle 400 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Kumbulle

Kjo raki eshte 20 gradë, e prodhuar nga kumbullat e egra dhe eshte e kerkuar ne treg.

Arra
Arra 200 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ka vlera ushqyese dhe shërben për përgatitjen e ëmbelsirave në pasticeri .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5