Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nihat AGO

Ferma kultivon mollë Hajdare edhe Gold, me një sipërfaqe prej 6.5 ha ferma ka mbjellë pemtore prej disa vitesh dhe sot arrinë që të marrë një sasi të lartë prodhimi. të rritur në mënyrë natyrale.

Ferma Nihat AGO
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varieteti gold është një frut që përbanë sasi të lartë karbohidratesh, lëngu i mollës përdoret për pvrmirvsimine aparatit tretës, dabetin, mbipesha, etj

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Variete shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese dhe kurative. ndihmon në uljen e kolesterolit, përmirëson aparatin tretës, përdoret për dieta të ndryshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5