Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sajmir MANKOLLI

Ferma merret me kultivimin e mollës Starkingë, Hajdare, Gold, edhe Muco prej më shumë se 20 vitesh ferma kultivon mollë cilësore dhe të pastra. Ferma përdor plehun organik si plehërim bazë dhe atë të gjelbër si plehërim plotësues.

Ferma Sajmir MANKOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një nga varietetet më cilvsorë dhe me vlera të mëdha ushqyese, gjithashtu janë dhe shumë rezistentë në kohë, ruhen në kushte frigoriferike ose magazinohen në magazina pa lagështirë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e shëndetshme dhe dietike, mjaft rezistente në kohë, ruhet në magazinë ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme, ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në vënde të errta dhe të thata.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Muco

Mollë rezistente, dhe shumë e shëndetshme, ul ndjeshëm % e sheqerit në gjak dhe përmirëson aparatin trretës, gjithashut ndihmon në uljen e mbipeshës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5