Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tefik KODRA

Ferma merret me mbarshtimin e deleve për prodhim mishi dhe qumshi, gjithashtu merret dhe me kultivimine mollës Hajdare në një sipvrfaqe toke prej 3 ha ferma ka mbjellë një pemtore e cila është futur në prodhim. pjesën tjetër të tokës ferma e përdor për të siguruar bazën ushqimore për blegtorinë.

Ferma Tefik KODRA
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 350 Lekë/kg

300 krerë në 12 muaj

Qingjat janë rritur në terren dhe ushqyer me bazë ushqimore të siguruar në tokat që ka në pronësi ferma.

Mollë
Mollë 70 Lekë/litër

12,000 litra në 12 muaj

Qumësht cilësor dhe shumë i shëndetshëm pa hollues dhe i kontrolluar nga shërbimi veterinarë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë cilësore e plehëruar me pleh organik, dhe e trajtuar me preparate mbrojtëse.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5