Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Alush TARELLI

Ferma merret me kultivimin e fasules dhe të mollës, në një siprfaqe toke prej 1.8 ha ferma ushtron aktivitetin e sajë duke prodhuar për tregëtim por edhe për të plotësuar nevojat e sajë familjare, pemtoret janë plehëruar me pleh organik dhe janë spërkatur me preparate mbrojtëse.

Ferma Alush TARELLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e shijshme dhe e pasur me proteina dhe karbohidrate. shumë të nevojshme për trupin e njeriut.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë cilvsore dhe përmbanë sasi të mëdha lëngu në frut, dhe ul ndjeshëm sheqrin në gjak.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Muco

Toka ku janë mbjellë mollët është e plehëruar mirë, dhe i është mundësuar vaditje me pika gjë e cila rrit efikasitetin e ujitjes dhe ul kostot e punës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5