Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir XHAHOLLI

Prej 20 vitesh ferma ushtron aktivitetin e saj duke kultivuar mollë Hajdare, Starkingë Gol. Gjithashtu kultivon edhe fasule Trenare dhe Vëndi. Në fermë përdoret për plehërimi i gjelbër dhe organik, gjithashtu përdor edhe plehun kimik si plehërim plotësues.

Ferma Fatmir XHAHOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e pa prekur nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në vende të thata pa lagështirë.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

10,800 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Frut i pastër dhe uniform, i plehëruar me pleh organik dhe shumë rezistent në kohë.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Varietet me rendiment të lartë. Fasulet janë shumë të shëndetshme dhe me përmbajtje të lartë të proteinave dhe karbohidrateve, shumë të nevojshme për trupin e njeriut.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5