Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Haxhi MULLOLLI

Ferma prej disa vitesh e ka mbjellë tokën e saj me pemtore, kryesisht mollë Starkingë, Gold, Hajdare, edhe Muco. Pemtoret plehërohen me pleh organik dhe plehërim të gjelbër, të cilin ferma e bën me procesin e frezimit. Për cdo vit ferma përpiqet që të vjelë një prodhim të shëndetshëm uniform dhe të pastër.

Ferma Haxhi MULLOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme, përdoret për konsum ose konservim. Këtë mollë e gjejmë në të gjitha stinët sepse është frut shumë rezistent, ruhet në kushte frigoriferike dhe magazinë.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Keto varietete jane te pastra. Produkti eshte i kontrolluar dhe perdoret per konsum familjar ose per embelsira, recel, komposto. Favor jane kushtet kimaterike qe mollet e kesaj zone behen shume cilesore. Ky frut pastron veshkat dhe shëron çrregullimet në aparatin tretës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Ky varietet është shumë i shëndetshëm dhe përmban vlera të larta ushqyese. Lëngu i tij ndihmon në përmirësimin e sëmundjeve që shkaktohen nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5