Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrit TUSHA

Fermeri Petrit dallohet për mbarështimin e blegtorisë kryesisht lopëve. Mbarështon rreth 5 krerë lope prej të cilave nxjerr në treg 5 krerë viça çdo vit si dhe mesatarisht 11000 litra qumësht. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes se tij prodhon 6000 kg jonxhë, 1600 kg misër, domate, speca, patëllxhana, kastraveca, speca, bostan, pjepër, qepë si dhe mbarështon 1 derr dhe 20 krerë pula nga të cilat përfiton 1200 kokrra vezë çdo vit.

Përdor gjithmonë plehun organik prandaj të gjitha produktet në këte fermë janë bio. Ka mbi 15 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Petrit TUSHA
Adresa Paçram
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Mish viçi të freskët i rekomanduar për të rritur dhe fëmijë. Cilësi e lartë e mishit dhe shije tepër e pëlqyer.

Qumësht lope
Qumësht lope 33 Lekë/litër

11,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht lope

Ky qumësht është bio. Rekomandohet për të gjithë familjen. I përshtatshem për gatime të ndryshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5