Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arif KOKA

Z. Arif ka një sipërfaqe prej 1 ha, në të cilën kultivon mollë. Toka ku janë mbjellë mollët është plehëruar me pleh organik. Fermeri ka siguruar vaditje me ujë të bollshëm për të gjithë sipërfaqen e tokës. Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar për cilësinë e prodhimit, por edhe që produktet të jenë të shëndetshëm.

Ferma Arif KOKA
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Ky varietet është shumë i shëndetshëm dhe përmban vlera të larta ushqyese. Lëngu i tij ndihmon në përmirësimin e sëmundjeve që shkaktohen nga mbipesha.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Molla starkingë ka shije, ka aromë dhe përmban vlera të larta ushqyese. Ajo ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

40,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Ky varietet është shumë dietik edhe i shëndetshëm për trupin e njeriut. Kuron sëmundjet si diabeti, tensioni, apo mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5