Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Preng VATHAJ

Fermeri Preng tregton çdo vit 1 viç pasi mbarështon 1 lopë.Fermeri ka një sipërfaqe të konsiderueshme me vreshta nga të cilat prodhon mesatarisht 100 kg raki rrushi. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes se tij prodhon 1200 kg grurë, 2400 kg misër, 5000 kg jonxhë, domate, speca, patëllxhana, kastraveca, speca, patate, qepë, si dhe mbareshton 1 derr dhe 30 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 1800 kokrra vezë në vit.

Përdor gjithmonë plehun organik prandaj të gjitha produktet në këte fermë janë bio. Ka mbi 25 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Preng VATHAJ
Adresa Pacram
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki rrushi
Raki rrushi 350 Lekë/litër

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Ibrit i bardhe

Rakia që është për konsum nxirret nga rrush i varietetit "Ibrit i bardhe" dhe është raki 18 gradëshe.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i vicit ka vlera ushqyese dhe është i pasur me proteina. Mund të konsumohet në gjellë, i skuqur dhe i pjekur.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5