Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Geg PRELA

Ky fermer dallohet per kultivimin dhe tregtimin e jonxhes.Ka mbjellë një siperfaqe prej 4000 m2 me jonxhe prodhimet i shet çdo vit.Gjitashtu për nevoja të familjes prodhon 1200 kg grurë, 2400 kg misër, rrush nga e cila prodhon 30 kg raki rrushi, domate, speca, kastraveca, patëllxhana, qepë,fasule, patate, lakra si dhe mbarështon 1 derr dhe 10 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 600 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 20 vite që merret me kultivimin e këtyre produkteve, prandaj mund të themi se ka pervojë në këtë drejtim.

Ferma Geg PRELA
Adresa Pacram
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 25 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjigantja

Rritet shpejt dhe ka vlera ushqyese për bagëtitë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5