Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gurazi AMEDAJ

Në fermë kultivohet mollë edhe fasule. Si plehërim bazë ferma përdor plehun organik dhe kimik. Cilësia e prodhimit është shumë e mirë dhe produktet janë uniforme dhe të pastra nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Ferma Gurazi AMEDAJ
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Ky varietet është shumë dietik edhe i shëndetshëm për trupin e njeriut. Kuron sëmundjet si diabeti, tensioni, apo mbipesha.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Ky varietet është shumë i shëndetshëm. Përmban vlera të larta ushqyese. Lëngu i tij ndihmon në përmirësimin e sëmundjeve që shkaktohen nga mbipesha.

Mollë
Mollë 270 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e bardhë me shumë vlera ushqyese, të shijshme në konsumim edhe përgatiten në pak minuta.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5