Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nikoll NIKA

Fermeri Nikoll tregton çdo vit 1 viç ngaqë mbarështon 1 lopë. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes se tij prodhon 1200 kg grurë, 2400 kg misër, 3000 kg jonxhë, domate, speca, patëllxhana, kastraveca, speca, patate, bostan, pjepër, qepë, rrush nga i cili prodhon 30 kg raki si mbarështon 2 derra dhe 200 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 1200 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 25 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Nikoll NIKA
Adresa Pacram
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i vicit ka vlera ushqyese dhe është i pasur me proteina. Mund të konsumohet në gjellë, i skuqur dhe i pjekur.

Grurë
Grurë 50 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Agimi

Është grurë me kalli mesatar i cili siç shihet dhe nga fotoja është në gjendje mjaft të mirë në fushë. Ky lloj varieteti jep produktivitet të lartë mielli.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5