Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kol GJECAJ

Fermeri Kol tregton çdo vit 1 viç meqe mbarështon 1 lopë. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes se tij prodhon 2000 kg jonxhë, rrush nga i cili përfiton domate, speca, patëllxhana, kastraveca, patate, qepë, fasule, lakra si dhe mbareshton 1 derr dhe 10 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 600 kokrra vezë në vit si dhe 10 zogj shtepie.

Përdor gjithmonë plehun organik prandaj të gjitha produktet në këte fermë janë bio. Ka mbi 15 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Kol GJECAJ
Adresa Pacram
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 35.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i vicit ka vlera ushqyese dhe është i pasur me proteina. Mund të konsumohet në gjellë, i skuqur dhe i pjekur.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5