Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Myzafer MUCOLLI

Ka disa vite që ferma ka mbjellë një pemtore, e cila sapo është futur në prodhim. Pemtorja kryesisht ka Starkingë, edhe Hajdare. Gjatë gjithë vitit ferma perpiqet që prodhimet të jenë të pastra dhe uniforme.

Ferma Myzafer MUCOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Ky varietet është shumë cilësor edhe uniform. Pemtorja është mbjellë në një tokë, e cila është hapur e re dhe plehërohet me ple organik dhe vaditet me ujë me pika.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Patate shumë cilësore dhe e shëndetshme, kultivuar me pleh organik. Është shumë e shijshme në konsumim, por edhe mjaft rezistente në kohë.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shijshme në konsumim. Është plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë. Fasulet ziejnë shpejt dhe janë shumë të shëndetshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5