Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fran KOLA

Fermeri Fran tregton çdo vit 1 viç pasi mbarështon 1 krerë lopë ndërsa qumështin e përdor për plotësim të nevojave të familjes sëtij.Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes se tij prodhon 4000 kg jonxhë, domate, speca, patëllxhana, kastraveca,patate, qepë, lakra si dhe mbarështon 1 derr dhe 10 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 600 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 15 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Fran KOLA
Adresa Pacram
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lopë
Lopë 80.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i vicit ka vlera ushqyese dhe është i pasur me proteina. Mund të konsumohet në gjellë, i skuqur dhe i pjekur.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5