Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Etmond AGOLLI

Ferma merret me kultivimin e mollës dhe të fasules, të cilat i tregëton. Gjithashtu ferma kultivon për të plotësuar nevojat e saj drithëra, perime edhe fruta. Prodhimet janë shumë cilësore dhe të shëndetshme.

Ferma Etmond AGOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë dietike edhe shumë e shëndetshme. Është e pa prekur nga sëmundjet apo dëmtuesit dhe është shumë rezistente në kohë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë uniforme dhe e pastër, e pa prekur nga sëmundjet edhe dëmtuesit, shumë e shijshme dhe me vlera ushqyese. Përmirëson problemet me aparatit tretës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule e plehëruar me pleh organik dhe vaditur shpesh herë. Zien shpejt dhe është shumë e shijshme në konsumim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5