Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lush DEDA

Fermeri Lush tregton çdo vit 1 viç si dhe mesatarisht 2100 litra qumësht. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes së tij prodhon 1200 kg misër, 2000 kg jonxhë, 50 kg raki rrushi , domate, speca, patëllxhana, kastraveca, fasule, patate, qepë, lakra si dhe mbarështon 1 derr dhe 10 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 600 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 15 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Lush DEDA
Adresa Pacram
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 35.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laramane

Mish viçi të freskët i rekomanduar për të rritur dhe fëmijë. Cilësi e lartë e mishit dhe shije tepër e pëlqyer.

Qumësht lope
Qumësht lope 33 Lekë/litër

2,100 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht lope

Qumësht cilësor dhe i shëndetshëm, pa hollues, i kontrolluar nga shërbimi veterinar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5