Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Aldin IVANI

Në fermë do të gjejmë mollë Hajdare, Starkingë e Gold, si edhe rrush tavoline. Ferma ka në pronësi të saj një sipërfaqe toke prej 1 ha, të cilën në çdo 3 vite e plehëron me pleh organik. Gjithashtu, ferma përdor edhe plehun e gjelbër për pemtoren.

Ferma Aldin IVANI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

23,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë me rendiment të lartë, shumë e shijshme dhe shumë dietike.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë dietike me vlera të larta ushqyese, e cila ndihmon në uljen e sheqerit në gjak dhe tretjen e yndyrnave.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, me aromë edhe mjaft rezistent në kohë.

Rrush
Rrush 600 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Zaraki

Rush shumë cilësor dhe i shëndetshëm, i cili konsumohet i freskët ose bëhet recel.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5