Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ndrek NDOJA

Fermeri Ndrek tregton çdo vit 1 viç si dhe mesatarisht 2100 litra qumësht. Gjithashtu ky fermer ka 6 vite që ka mbjellë një sipërfaqe të konsiderueshme me 20 rrënjë ullinj që sapo kanë filluar të japin frutat e para Këtë vit fermeri ka nxjerrë në treg 100 kg ullinj.Për nevoja të familjes së tij prodhon 2000 kg misër,2000 kg jonxhë, 30 kg raki rrushi, domate, speca, patëllxhana, kastraveca, fasule, patate, qepë, lakra si dhe mbarështon 1 derr dhe 20 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 1200 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 25 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Ndrek NDOJA
Adresa Pacram
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 180 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Frantoio

Këta varietete ullinjsh jane të mirë për tu bere vaj por edhe për konsumim të përditshëm.

Viça
Viça 40.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Mish viçi të freskët i rekomanduar për të rritur dhe fëmijë. Cilësi e lartë e mishit dhe shije tepër e pëlqyer.

Qumësht lope
Qumësht lope 33 Lekë/litër

2,100 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Qumësht cilësor dhe i shëndetshëm, pa hollues, i kontrolluar nga shërbimi veterinar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5