Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Muhamet HASANLLI

Ferma merret me kultivimin e mollës edhe të kumbullës. Fermeri ka një eksperiencë të gjatë në kultivimin e mollës. Për çdo vit fermeri arrin të marrë një sasi të madhe prodhimi, të cilën ferma e tregton, por edhe përdor për konsum familjar.

Ferma Muhamet HASANLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një nga varietetet më cilvsorë dhe me vlera të mëdha ushqyese, gjithashtu janë dhe shumë rezistentë në kohë. Ruhen në kushte frigoriferike ose magazinohen në magazina pa lagështirë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e shëndetshme dhe dietike, mjaft rezistente në kohë, e cila ruhet në magazinë ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme, ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në vënde të errta dhe të thata.

Kumbulla
Kumbulla 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Tropojane

Kumbullat tregtohen për konsum të freskëta, ose për prodhimin e rakisë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5