Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Artur HASANLLI

Në një sipërfaqe toke prej 7 dynym ferma ushtron aktivitetin e saj për prodhimin e mollës Hajdare, Starkingë, Gold. Ferma është duke e zgjeruar aktivitetin e saj me pemtore të reja, të cilat janë duke u futur në prodhim. Plehu organik është plehërimi bazë, ndërsa plehu kimik dhe ai i gjelbër janë plehërim plotësues.

Ferma Artur HASANLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë e shëndetshme dhe dietike, mjaft rezistente në kohë, e cila ruhet në magazinë ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një ndër varietetet më dietikë dhe kurativë, i cili ndihmon në uljen e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin trretës dhe ndihmon në eleminimin e mbipeshës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut me vlera të larta ushqyese, dhe kurative, i cili ndihmon në humbjen e kilogramëve të tepërt. Ul % e sheqerit në gjak dhe përmirëson aparatin tretës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5