Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Myzafer AGOLLI

Ferma merret me kultivimin e kumbullave dhe të mollës. Pemtoret janë futur në prodhim. Cilësia e prodhimit është një nga pikat që fermeri kujdeset më shumë, pasi kjo e bën më të prekshëm suksesin për tregtimin në kohë të prodhimit.

Ferma Myzafer AGOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Tropojane

Kumbullat tregëtohen për konsum të freskëta, ose për prodhimin e recelit, rakisë dhe të kompostos.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Pemtorja është në vitin e parë të prodhimit dhe cilësia e mollës është shumë e mirë. Ferma ka përdorur vetëm pleh organik.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë rezistente dhe shumë e shëndetshme. Ul ndjeshëm % e sheqerit në gjak dhe përmirëson aparatin tretës. Gjithashtu ndihmon në uljen e mbipeshës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë me vlera të larta ushqyese dhe kurative. Ndihmon në uljen e sheqerit në gjak dhe përmirësimin e aparatit tretës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5