Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zylfo MEROLLI

Ferma merret me kultivimine e mollës Hajdare, Janagold, Muco edhe kumbullës Age. Toka që përdor ferma për plehëruar me pleh organik edhe atë të gjelbër, të cilin e përfiton nëpërmjet procesit të frezimit në sezonin e verës, gjithashtu përdor edhe pleh kimik si plotësues. Prodhimi pas vjeljes seleksionohet dhe bëhet gati për tregtim.

Ferma Zylfo MEROLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kumbulla
Kumbulla 30 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Age

Kumbull e freskët, e cila konsumohet ose përpunohet në industrinë ushqimore.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Pemtorja sapo ka hyrë në prodhim. Ky varietet është nje nga varietetet që këshillohen te përdoret nga diabetikët, pasi molla është dietike.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Pemtorja sapo ka hyrë ne prodhim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5