Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bajram SELAMAJ

Kjo fermë merret me prodhimin e domates që prej 23 vitesh. Çdo gjë në këtë fermë është bio. Sasia e këtij produkti është 12000 kg domate në 3 muaj.

Ferma Bajram SELAMAJ
Adresa Fshati Zharrëz
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

12,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Izmire

Këto domate jane bio dhe të cilësisë së parë. Ato kanë rendiment shumë lartë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5