Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vladimir HOXHA

Kjo fermë merret me prodhimin e misrit dhe misrit të bardhë që prej 23 vitesh. Çdo gjë në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është misër i bardhë 9000 kg në 6 muaj, misër 400000 kg në 6 muaj.

Ferma Vladimir HOXHA Ferma Vladimir HOXHA
Adresa Fshati Zharrëz
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

4,500 kg në 6 muaj

Varieteti: Hibrit

Ky misër përdoret si ushqim për kafshët, si edhe për nxjerrjen e farës së misrit.

Misër
Misër 50 Lekë/kg

2,500 kg në 6 muaj

Varieteti: I bardh

Ky misër përdoret për nxjerrjen e miellit të misrit dhe ka rendiment shumë të lartë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5