Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir BODE

Ferma kultivon mollë Hajdare edhe kumbulla Tropojane. Ka disa vite që ferma kultivon për të tregëtuar prodhime bujqësore. Cilësia e prodhimit është shumë e lartë, pasi ferma përdor plehun organik si plehërim bazë dhe përdor pesticide të lejuara për të mbrojtur pemtoren nga dëmtuesit dhe sëmundjet.

Ferma Fatmir BODE
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë cilësore me vlera të larta ushqyese, edhe mjaft rezistente në kohë, ruhet në frigorifer, edhe në magazinë.

Kumbulla
Kumbulla 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Tropojane

Frut shumë cilësor dhe i shëndetshëm, konsumohet e freskët ose e konservuar. Gjithashtu përdoret për prodhimin e rakisë.

Xhoxhi Gollobërda Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Kumbullat dhe mollet që kam gjetur ketu ne ferma Fatmir Bode nuk kanë të krahasuar nga cilesia e larte dhe çmimi shumë i arsyshëm. E rekumandoj për të gjithë këtë fermë.

Leo Konda Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Çdo gjë ne ferma Fatmir Bode ishte e klasit te pare. E rekomandoj për të gjithe .

Spartak Boriçi Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Eshte për t'u habitur jetegjatesia e molleve te fermes Fatmir Bode. Edhe jashte frigoriferit keto molle kanë qendruar sikur jane keputur dje. Cilesia dhe çmimi i kësaj ferme janë për tu marrë shembull nga fermeret e tjere. E rekumandoj fermen Fatmir Bode tek të gjithe biznesmenet që merren me tregëtinë e kumbllës dhe mollës.

Musa Karaj Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Nuk kam çfare të shtoj nga vleresimi i Zotit Lul më sipër por mund të them që po bëtë biznes me fermen Fatmir Bode njëherë nuk do t'i ndaheni më.

Lul Tropoja Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Kam blere molle dhe kumblla nga kjo ferme për më shumë se 10 vjet. Cilesine,çmimin dhe ndershmerine që kam gjetur ketu nuk e kam pare ne vend tjeter. Do vazhdoj të blej nga ferma Fatmir Bode për vitet që do të vijne dhe e rekumandoj kete ferme për gjithe të tjeret që duan cilesi dhe çmim shumë të mirë .

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5