Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gentian DUSHKU

Ferma ka një sipërfaqe prej 3.6 dynym, të cilën e ka mbjellë me mollë Hajdare. Çdo vit fermeri vjel mollë cilësore, të shëndetshme dhe shumë uniforme. Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar dhe kërkon që në fund të sezonit të nxjerrë një produkt cilësor dhe mjaft të shëndetshëm.

Ferma Gentian DUSHKU
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5