Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Klenard XHAHOLLI

Ferma ka disa vite që merret me kultivimin e mollës, kryesisht Hajdare dhe Starkingë, por vitet e fundit ka rritur sipërfaqet e pemtoreve kryesisht me mollë të varietetit Gold edhe Grasmith. Ferma ka një eksperiencë të gjatë në kultivimin e mollës, ndaj për çdo vit fermeri vjel një prodhim të shëndetshëm dhe mjaft cilësor.

Ferma Klenard XHAHOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollët tregëtohen për konsum ose ruajtje në frigoriferë, pasi janë rezistente në kohë. Përmbajnë vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe uljen e nivelit të sheqernave në gjak.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë cilësore dhe e shëndetshme. Ruhet në kushte frigoriferike ose magazinohet në vende të thata dhe të errta.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Një varietet shumë i mirë dhe i shijshëm në konsumim, e cila këshillohet për përdorim nga personat që vuajnë nga mbipesha, diabeti etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5