Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bajame HALIMI

Fermri prodhon rrush maqedonas rreth 300 kg dhe ullinj per konsum vaji 500 kg. Fermeri ka nje eksperience 12 vjecare.

Ferma Bajame HALIMI
Adresa Panaja
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: maqedonas

Eshtë i prirur për konsum vere dhe rakie. Fermeri gjithashtu e përdor edhe për recel dhe gliko.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: kalinjot

Fermeri i përdor edhe për konsum vaji. Konsumohet edhe për tu servirur i kripur.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5