Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Martin BARJAMAJ

Fermeri prodhon ullinj 400 kg dhe vaj 200 kg. Ai prodhon gjithashtu dhe vere 100 kg. Fermeri ka nje eksperience 10 vjecare.

Ferma Martin BARJAMAJ
Adresa Panaja
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: argelidh

Janë të prirur për të nxjerr shumë vaj. Konsumohen të kripur dhe me karrota

Verë
Verë 200 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Eshtë vere e ëmbël dhe e prodhuar në kushtet e duhura. Serviret e ftohtë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5