Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pavjan JARUA

Kjo fermë merret me prodhimin e domates, pjepër dhe specave, që prej 23 vitesh. Çdo gjë në këtë fermë është bio. Sasia e këtyre produkteve është domate 48000 kg në 3 muaj, kokë 20000 kg në 3 muaj.

Ferma Pavjan  JARUA Ferma Pavjan  JARUA
Adresa Fshati Radostin valliz
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

48,000 kg në 3 muaj

Varieteti: i

Këto domate jane bio dhe të cilësisë së parë. Ato kanë rendiment shumë lartë.

Kokë lakër
Kokë lakër 50 Lekë/kg

2,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo kokë laker është bio, pa omgj, si edhe shumë e shijshme. Përdoret për gjellë dhe për turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5