Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Altin AGOLLI

Ferma merret me mbarështrimin e deleve, nga të cilat tregton shqerrat edhe qumështin. Gjithashtu, ferma ka një sipërfaqe toke prej 1 ha në të cilën kultivon mollë Hajdare dhe Starkingë dhe pjesën tjetër ferma e përdor për të siguruar bazën ushqimore për bagëtinë me bimë foragjere si misër, jonxhë, burxhak, etj.

Ferma Altin AGOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Gollobërd,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 35 Lekë/kg

140 krerë në 12 muaj

Qingjat ushqehen për një kohë të gjatë me qumësht dhe pasi fillojnë të hanë ushqim lëshohen në terren.

Qumësht
Qumësht 70 Lekë/litër

4,800 litra në 12 muaj

Qumësht i freskët dhe shumë i shëndetshëm, pa hollues dhe i kontrolluar nga shërbimi veterinarë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, i cili është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një nga varietetet më cilësorë dhe me vlera të mëdha ushqyese, gjithashtu janë dhe shumë rezistentë në kohë. Ruhen në kushte frigoriferike ose magazinohen në magazina pa lagështirë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5