Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim HASANI

Prej më shumë se 20 vitesh ferma merret me kultivimin e mollës. Eksperienca e gjatë ka bërë që të kemi për çdo sezon prodhime cilësore dhe të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Pemtorja prodhon në mënyrë natyrale dhe pa ndikimin e stimuluesve. Fermeri përdor plehun organik si plehërim bazë.

Ferma Agim HASANI
Adresa Rruga Korcë - Pojan km 15 fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë rezistente dhe shumë e shëndetshme. Ul ndjeshëm % e sheqerit në gjak dhe përmirëson aparatin trretës, gjithashtu ndihmon në uljen e mbipeshës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë me vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në uljen e sheqerit në gjak dhe përmirësimin e aparatit tretës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5