Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Aldi LICO

Ferma merret me mbarështrimin e deleve për prodhimin e qumëshit dhe të shqerrave. Falë terrenit shumë të favorshëm që ka zona e Kolonjës për marshtrimin e blegtorisë, Z. Aldi mbarështron një tufë prej 300 krerë dele, të cilat pjesën më të madhe të vitit ushqehen në malin e Gramozit.

Ferma Aldi LICO
Adresa Rruga Ersekë - Leskovik. km 6 fshati Tac Lart
Ersekë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 350 Lekë/kg

300 krerë në 12 muaj

Qengjat pasi fillojnë që të konsumojnë ushqim, lëshohen në kullotë dhe pas një kohe të caktuar tregëtohen.

Qumësht dele
Qumësht dele 70 Lekë/litër

19,600 litra në 12 muaj

Qumështi i deles është shumë i shëndetshëm dhe shumë i mirë për prodhimin e gjalpit dhe të djathit, pasi përmban sasi të lartë yndyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5