Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Baxho Mirgen ZHUTI

Z. Mirgen ka ndërtuar një baxho në të cilën prodhon djathë kaçkavall, gjalpë dhe gjizë. E veçanta në këtë baxho është se e gjithë sasia e produkteve që tregtohen prodhohen si në kushte shtëpie, pa makineri të sofistikuara apo tankier të ndryshëm. Patjetër në kushte higjenike të shkëlqyera, gjithashtu edhe të kontrolluara nga shërbimi veterinar.

Baxho Mirgen ZHUTI
Adresa Rruga Korcë - Prespë km 17 fshati Zvezdë,
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Djath kaçkavall rrotë
Djath kaçkavall rrotë 570 Lekë/kg

17,500 kg në 12 muaj

Djathë shumë cilësor dhe i shëndetshëm, prodhuar nga qumësht lope dhe delje, por shpesh për preferenca të klientëve i gjejmë të përzier.

Gjalp
Gjalp 560 Lekë/kg

1,700 kg në 12 muaj

Gjalp cilësor dhe shumë i shëndetshëm.

Gjizë
Gjizë 100 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Gjizë shumë cilësore dhe e shëndetshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5