Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nevruz HYKA

Kjo ferme merret me rritjen e 50 deleve, te 50 qengjave, 2 lopëve, prodhimin e djathit dhe të gjalpit. Fermeri tregton produktet e qumështit, viça dhe qengja. Ai prodhon dhe tregton prtodukte cilësore dhe bio prej mëse 20 vjetesh. Z. Nevruz i tregton produktet e tij në tregun vendas dhe janë të kërkuara nga konsumatorët.

Ferma Nevruz HYKA
Adresa Labinot, poshte rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Dele
Dele 12.000 Lekë/krerë

50 krerë në 12 muaj

Varieteti: Racë vendi

Janë racë bio dhe prodhojnë produkte cilësore si: qumësht, nënproduktet e tij, leshin e plehun organik.

Qengja
Qengja 700 Lekë/kg

50 krerë në 3 muaj

Varieteti: Racë vendi

Mishi i tyre është i shijshëm dhe shërben për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Race laramane

Kane mish te shijshem dhe sherben per pjekje, skuqje dhe gjelle.

Djathë
Djathë 500 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Deleje dhe lope.

Është shumë cilësor pasi bagëtitë ushqehen në natyrë.

Gjalp
Gjalp 500 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Deleje dhe lope.

Është cilësor sepse kafshët ushqehen në natyrë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5