Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hamza MOÇKA

Fermeri prodhon 300 kg fasule në vit dhe 200 kg rrush shesh i bardhe. Fermeri ka nje eksperience 15 vjeçare.

Ferma Hamza MOÇKA
Adresa Bishan
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Eshtë fasule kokërr madhe dhe lehtësisht e zieshme. Konsumohet ne shume gatime të ndryshme si byrek , perdorimi neto etj.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: shesh i bardhe

Konsumohet përgjithësisht për raki dhe fermeri e konsumon për perdorim personal dhe nxjerr raki 21 gradëshe.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5