Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Marjan SKIFTERI

Fermeri Marjan dallohet për kultivimin dhe tregtimin e pemëve mollave.Ai nxjerr në treg çdo vit 100 kg mollë të varietetit starkinge.Gjithashtu ai mbarështon 1 krerë lopë nga e cila nxjerr në treg çdo vit 1 viç . Për nevoja të familjes së tij prodhon 30 kg dardha 30 kg pjeshka,10 kg kimça, 30 kg fiq, 1600 kg misër, 800 kg grurë, 2000 kg jonxhë si dhe mbarështon 2 krerë derra dhe 10 krerë pula nga të cilat përfiton 600 kokrra vezë mesatarisht në vit.

Ka mbi 10 vite që i kultivon keto produkte, pra mund të themi se ka përvojë në këtë drejtim.

Ferma Marjan SKIFTERI
Adresa Dheu i Lehte
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 35.000 Lekë/litër

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Mish Viçi të freskët i rekomanduar për të rritur dhe fëmijë. Cilësi e lartë e mishit dhe shije tepër e pëlqyer.

Mollë
Mollë 100 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinge

Molla Starkingë është një nga varietetet më të mira edhe uniforme. Molla Starkinge është një nga frutat që do të cilësohej për vlerat e saj. Ka një pafundësi vlerash që kurojnë dhe na bëjnë mirë për shëndetin. Molla si frutë ka veti freskuese, qetësuese dhe zbutëse. Thonë se lëkura e mollës ka një përqindje të mirë të substancave të nevojshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5