Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ali ZENUNI

Kjo ferme merret me kultivimin e 1 dynym jonxhë, 500 metra miser, domate, speca dhe rritjen e nje viçi. Fermeri tregton nje viç, ndërsa produktet e tjera i përdor për nevojat e veta familjare. Fermeri ka një sipërfaqe të vogël toke dhe kështu del rrallë në treg me produktet e tij. Ai prodhon dhe tregton produkte cilësore dhe bio prej 20 vjetësh.

Ferma Ali ZENUNI
Adresa Labinot, poshtë rrugës.
Elbasan

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 30 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Fare franceze

Eshtë ushqimi bazë për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

300 kg në 1 muaj

Varieteti: Hibrid i verdhe

Përdoret si ushqim për bagëtitë dhe ka vlera ushqyese të larta.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

100 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Kanë shije të mirë dhe përdoren për sallatë, turshi, salcë dhe gjellë.

Speca
Speca 35 Lekë/kg

120 kg në 3 muaj

Varieteti: Farë vendi

Përdoren për sallatë, pjekje, skuqje , turshi dhe gjellë.

Viça
Viça 750 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Norvegjeze

Kanë mish të shijshëm dhe përdoret për pjekje, skuqje dhe gjellë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5